160x600
06 Temmuz, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

İki bina arasındaki 8 metre derinliğe düşen kedi ekiplerce kurtarıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İki bina arasındaki 8 metre derinliğe düşen kedi ekiplerce kurtarıldı
Abone ol
Tepebaşı Ilçesi Hoşnudiye Mahallesi Kaptanbaba Sokak üzerinde Bulunan 2 Binanın Arasındaki Boşluğa Bir Kedi Düşerek Mahsur Kaldı. Akşam Saatlerinde Kediyi Kurtarması Için Dorlion Arama Kurtarma (dak) Ekiplerine Haber Verildi.

Eskişehir’de 8 metre derinliğindeki iki binanın arasındaki boşluğa düşen kedi ekiplerinin dikkatli çalışması sonucu kurtarıldı.

Tepebaşı ilçesi Hoşnudiye Mahallesi Kaptanbaba Sokak üzerinde bulunan 2 binanın arasındaki boşluğa bir kedi düşerek mahsur kaldı. Akşam saatlerinde kediyi kurtarması için Dorlion Arama Kurtarma (DAK) ekiplerine haber verildi. Hızlı bir şekilde bölgeye intikal eden 5 kişilik ekip hazırlıklarının ardından kurtarma operasyonuna başladı. Ekipten bir kişi halatlar yarımıyla, 8 metre derinlikteki boşluğa indirildi. Oldukça yorgun olduğu görülen sevimli hayvan kafes içine alınarak mahsur kaldığı yerden halatlar yardımıyla çıkarıldı. Oldukça korkmuş olan kedi sahibine teslim edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Valizden uyuşturucu fışkırdıÖnceki Haber

Valizden uyuşturucu fışkırdı

Şanlıurfada hapis cezası bulunan şahıslar yakalandıSonraki Haber

Şanlıurfada hapis cezası bulunan şahısla...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar