20 Eylül 2026, Pazar
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

İBB Kültür A.Ş. yöneticisi Erhan Karaalın sedyedeki fotoğrafı ortaya çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İBB Kültür A.Ş. yöneticisi Erhan Karaalın sedyedeki fotoğrafı ortaya çıktı
Abone ol
Kaçırıldıktan Sonra Tuzla'da Bulunan Istanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.ş. Genel Müdür Yardımcısı Erhan Karaal'in Hastane Sedyesindeki Fotoğrafı Ortaya çıktı.

Kaçırıldıktan sonra Tuzla’da bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Erhan Karaal’in hastane sedyesindeki fotoğrafı ortaya çıktı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Erhan Karaal, 17 Haziran Çarşamba günü İstanbul Maltepe’de kaçırılmış, yürütülen soruşturma çerçevesinde olayla ilgili 8 kişi gözaltına alınmıştı. Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından detaylı kamera incelemelerinin ardından Karaal’ı kurtarma çalışmaları başlatılmış, Tuzla’da inşaat alanındaki atıl şekilde bulunan bir prefabrik yapıda elleri ve kolları bağlı olarak bulunan Karaal’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilmişti. Olaya ilişkin 8 şüpheli gözaltına alınmıştı. Bulunduktan sonra hastaneye kaldırılan Karaal’ın sedyedeki fotoğrafı ortaya çıktı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bursada yürek ısıtan kurtarma anı kameraya yansıdı Önceki Haber

Bursada yürek ısıtan kurtarma anı kamera...

Seferihisar Belediyesine yönelik operasyonda 7 şüpheli adliyede Sonraki Haber

Seferihisar Belediyesine yönelik operasy...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar