160x600
05 December, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

HBB, Yayladağı’ndaki Vahşi Çöp Depolama Sahasını Doğaya Kazandırıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
HBB, Yayladağı’ndaki Vahşi Çöp Depolama Sahasını Doğaya Kazandırıyor
Abone ol
Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), çevre ve ekoloji projeleri kapsamında il genelinde önemli çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), çevre ve ekoloji projeleri kapsamında il genelinde önemli çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

Bu çerçevede, HBB Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Yayladağı ilçesinde bulunan vahşi çöp depolama sahasını doğaya yeniden kazandırmak amacıyla rehabilitasyon çalışmalarına başladı.

Yaklaşık 20 hektarlık alanı kapsayan ve Şafak Mahallesi sınırları içerisinde yer alan vahşi depolama sahası, HBB ekipleri tarafından yapılan yoğun çalışmalarla yeniden düzenleniyor.

Rehabilitasyon kapsamında çevreye zarar veren atıklar iş makineleri yardımıyla bölgeden temizleniyor ve bertaraf ediliyor.

HBB yetkilileri, yürütülen çalışmaların bölgenin doğal yapısını koruma amacı taşıdığını ve sürecin kısa süre içinde tamamlanmasının hedeflendiğini belirtti.

Çalışmaların, çevreye ve ekosisteme verdiği zararları en aza indirmeyi amaçladığını kaydeden yetkililer, projenin tamamlanmasıyla birlikte alanın doğaya geri kazandırılacağını ifade etti.

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Kendi ayaklarımız üzerinde çok güçlü bir şekilde durmak durumundayız Önceki Haber

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz:...

BALda Kayseri - Hatay hattı Sonraki Haber

BALda Kayseri - Hatay hattı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar