17 Eylül 2026, Perşembe
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Halı sahada öğrenciler öğretmenlerle bir araya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Halı sahada öğrenciler öğretmenlerle bir araya geldi
Abone ol
Muğla’da Sporun Birleştirici Gücü: Il Müdürü çay, öğrencilerle Sahaya çıktı

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, öğrencilerin davetini geri çevirmeyerek sahaya çıktı. Yeni tamamlanan halı sahada öğrenciler ve öğretmenlerle dostluk maçında bir araya gelen Çay, sporun birleştirici gücüne vurgu yaptı.

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, TOKİ Şehit Jandarma Yarbay Alim Yılmaz Ortaokulu’nda yapımı tamamlanan yeni halı sahada düzenlenen dostluk müsabakasına katıldı. Hafta sonu gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerin heyecanına ve mutluluğuna ortak olan İl Müdürü Çay, gençlerle yakından ilgilendi.

Sporun sadece fiziksel bir aktivite olmadığını belirten Çay, "Spor, yalnızca fiziksel gelişime katkı sağlamakla kalmaz; aynı zamanda paylaşma, dayanışma, takım ruhu ve dostluk duygularının güçlenmesinde de çok önemli bir rol oynar. Bugün burada öğrencilerimizin bu heyecanına ortak olmaktan ve onlarla aynı sahayı paylaşmaktan büyük mutluluk duydum" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Uzmanlardan yayla uyarısı: Yayla havası herkese iyi gelmeyebilir Önceki Haber

Uzmanlardan yayla uyarısı: Yayla havası...

(Özel) Eşinin doğum günü için 25 metrelik tırı kapladı Sonraki Haber

(Özel) Eşinin doğum günü için 25 metreli...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar