160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık göz yaşlarını tutamadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık göz yaşlarını tutamadı
Abone ol
Gürsu Belediye Başkanı Mustafa ışık, Ilçenin Gördüğü En Büyük Afetlerden Birisi Olan Yangın Faciasının Ilk Anından Itibaren Sahadaydı. Kontrol Altına Alınmakta Zorlanılan Yangında, Ekipleri Ve Tüm Süreci Koordine Etmeye çalışırken Duygularına Engel Olmayan Başkan ışık, Dizlerini Yere çökerek Zaman Zaman Ağladı.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, ilçenin gördüğü en büyük afetlerden birisi olan yangın faciasının ilk anından itibaren sahadaydı. Kontrol altına alınmakta zorlanılan yangında, ekipleri ve tüm süreci koordine etmeye çalışırken duygularına engel olmayan Başkan Işık, dizlerini yere çökerek zaman zaman ağladı. Alevlerin büyümesi ile acısı katlanan Mustafa Işık, " Hayatımda böyle bir acı gece yaşamadım. Gürsu’da böyle bir felaketi daha önce görmedim. Umudumuz ve gücümüzle uğraşıyoruz ama kaybımız çok, acımız çok" dedi.

Belediye ekipleri ve desteğe gelen tüm ekiplerle tek tek ilgilenen ve yangın alanından bir an olsun ayrılmayan Başkan Mustafa Işık, çaresizlik içinde alevlerin arttığı anları izlerken, kimi zaman ağladı, kimi zaman çaresizlikle müdahaleleri izledi. Ekiplere destek de veren Başkan Işık, yangın hortumu sıktığı sırada kolundan da hafif şekilde yaralandı. Koordine sürecini yürüten Başkan Işık, diğer yandan da ilçeye gelen misafirlerin geçmiş olsun dileklerini kabul ediyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Uzman Dr. Gün, aşırı sıcaklara karşı uyardı Önceki Haber

Uzman Dr. Gün, aşırı sıcaklara karşı uya...

Bursadaki yangınlara Büyükşehirden 185 araç ve 568 personelle müdahale Sonraki Haber

Bursadaki yangınlara Büyükşehirden 185 a...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar