160x600
19 Mayıs, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Görme engellilerden kültür gezisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Görme engellilerden kültür gezisi
Abone ol
Altı Nokta Körler Derneği Samsun şubesi üyeleri, Vezirköprü Ilçesine Düzenledikleri Kültür Gezisi Ile Tarihi Dokuyu Rehber Eşliğinde Gezerek Hem Bilgi Edindi Hem De Keyifli Bir Gün Geçirdi.
Wordpress Hosting

Altı Nokta Körler Derneği Samsun Şubesi üyeleri, Vezirköprü ilçesine düzenledikleri kültür gezisi ile tarihi dokuyu rehber eşliğinde gezerek hem bilgi edindi hem de keyifli bir gün geçirdi.

Samsun’un kültürel zenginliğiyle öne çıkan Vezirköprü ilçesinde gerçekleşen gezide, dernek üyeleri rehber Bünyamin Kıvrak eşliğinde ilçedeki tarihi yapıları tek tek gezerek, ilçenin kültürel geçmişi hakkında bilgi aldı. Görme engelli bireyler, rehber anlatımıyla birlikte tarihi yapıları adeta zihinlerinde canlandırarak kültürel bir yolculuğa çıktı. Gezinin sonunda hem dinlenme hem de dayanışma imkânı bulan katılımcılar, verimli bir kültür gezisini tamamlamış oldu.

Gezi sonrası açıklama yapan Altı Nokta Körler Derneği Samsun Şube Başkanı Ufuk Gürbüz, "Yapılan her gezi insanların ufkunu açar, hayat bakış açılarını değiştirir. Bundan sonraki süreçte kültür ağırlıklı etkinlik ve gezilerimiz artarak devam edecek" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ardahan Çiçek Balı AB yolunda: Coğrafi işaret başvurusu için protokol imzalandıÖnceki Haber

Ardahan Çiçek Balı AB yolunda: Coğrafi i...

Kırşehirden ilk hac kafilesi dualarla uğurlandıSonraki Haber

Kırşehirden ilk hac kafilesi dualarla uğ...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar