160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Gölbaşı Belediyesinden deprem bölgesine 10 mühendis desteği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gölbaşı Belediyesinden deprem bölgesine 10 mühendis desteği
Abone ol
GÖLBAŞI BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ TARAFINDAN GÖLBAŞI BELEDİYESİ’NDE ÇALIŞAN 10 İNŞAAT MÜHENDİSİNİ DEPREM BÖLGESİNE GİTMELERİNİ SAĞLADI.

Gölbaşı Belediyesi, kurum bünyesinde çalışan 10 inşaat mühendisinin deprem bölgesine gitmelerini sağladı.


Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Gölbaşı Belediyesi’nde çalışan on inşaat Mühendisini havaalanına götürerek deprem bölgesine gitmelerini sağladı. Mühendis ekibi, deprem alanına ulaştıktan sonra kurtarma çalışmalarına katılacak.


Depremden etkilenen illerde öncelikle kurtarma ve ardından yardım için teyakkuzda olduklarını belirten Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, “Merkez üssü Kahramanmaraş olan, çevre illerimizde de büyük yaralar açan deprem nedeniyle canımız yanıyor. Milletimizin başı sağ olsun. Büyük Türk milleti olarak tek yürek olmuş şekilde devletimizin tüm kurumlarıyla birlikte depremden etkilenen vatandaşlarımızın yanındayız. Gölbaşı Belediyesi olarak ilk ekibimiz Kahramanmaraş’a doğru sabah yola çıkmıştı. Hem belediyemizin kendi imkânlarıyla hem de kaymakamlığımızla koordineli şekilde vatandaşlarımızın yardımlarıyla yüklediğimiz tırlarımız an itibariyle deprem bölgelerine ulaşmak için yola çıkıyor. Çadır, battaniye, ısıtıcı ve insani yardım malzemelerini de koordinasyon içinde depremden etkilenen illere göndermeye devam edeceğiz" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Enkazda mahsur kalan 2 kişi böyle kurtarıldı Önceki Haber

Enkazda mahsur kalan 2 kişi böyle kurtar...

Hayata yeniden merhaba dediler Sonraki Haber

Hayata yeniden merhaba dediler

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar