16 Eylül 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Gökçeadada Geleneksel Halk Günü gerçekleştirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gökçeadada Geleneksel Halk Günü gerçekleştirildi
Abone ol
çanakkale’nin Gökçeada Ilçesinde Kaymakam Osman Acar, Geleneksel Halk Günü Kapsamında Vatandaşlarla Bir Araya Geldi. Kaymakam Acar, Vatandaşların Istek, Talep Ve önerileri Tek Tek Dinlendi.

Çanakkale’nin Gökçeada ilçesinde Kaymakam Osman Acar, Geleneksel Halk Günü kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Kaymakam Acar, vatandaşların istek, talep ve önerileri tek tek dinlendi.

Gökçeada Kaymakamı Osman Acar, geleneksel Halk Günü programı kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun katılımla gerçekleşen buluşmada vatandaşların talep, öneri ve sorunlarını dinleyen Kaymakam Acar, ilgili konuların çözümü için gerekli değerlendirmelerde bulundu.

Vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla devletin her zaman milletin yanında olduğunu ifade eden Kaymakam Osman Acar, vatandaşlarla gönül bağını güçlendirmeye devam ettiklerini belirterek, "Kapımız da gönlümüz de vatandaşlarımıza daima açıktır" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bilecikte 24 derslikli yeni ilkokul yükseliyor Önceki Haber

Bilecikte 24 derslikli yeni ilkokul yüks...

Bilecikte koruyucu aile farkındalığı toplantısı düzenlendi Sonraki Haber

Bilecikte koruyucu aile farkındalığı top...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar