160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Genç çift, depremde yaşamını yitirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Genç çift, depremde yaşamını yitirdi
Abone ol
2 ÖĞRETMEN ENKAZ ALTINDA KALDI

Hatay’da depremde enkaz altında kalan matematik öğretmeni Hatice Yurt Ökmen ile eşi Gökhan Ökmen’in yaşamını yitirdi.



Bodrum Anadolu Lisesi mezunu Hatice Yurt Ökmen ile eşi Gökhan Ökmen, Hatay Odabaşı Mahallesi Gürses Sokak Prestij Asi Apartmanı’nda yaşamını sürdürüyordu. Depremde oturdukları bina çöken iki genç öğretmen, enkaz altında kalarak yaşamını yitirdi.



Hatice Yurt’un öğretmeni İlknur Hatice Orman, sosyal medyada yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; "Sevgili Öğrencimiz Hatice Yurt’u Hatay’da maalesef kaybettik. Çok küçükken babası Ünal vefat etti, babasız kalıp çok emek harcadı bu hayat için, çok çalıştı, matematik öğretmeni oldu. Daha çok çalıştı KPSS’den yüksek puan alıp atandı. Gökhan ile evlendi. Onun da babası yoktu. Hep emek emek işledi bu yaşamı. Bu güzelim canımız enkaz altından sağ çıkamadı. İçimiz yanıyor. Allah annesine sabır ve dayanma gücü versin. Haticemiz ve sevgili eşi Gökhan melekler yoldaşınız olsun. Allah rahmet eylesin. Nur içinde yatın"



Hatice Yurt Ökmen’in cenazesinin Bodrum Belediyesi Cenaze Hizmetleri aracı ile Bodrum’a getirileceği ve 11 Şubat günü Bitez Mezarlığı’na defnedileceği bildirildi. Eşi Gökhan Ökmen’in cenazesi de defnedilmek üzere İzmir’e gönderileceği öğrenildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Muğla, deprem için tek yürekÖnceki Haber

Muğla, deprem için tek yürek

Asrın felaketinde Kastamonulu kadınlar, polar mont dikimine başladıSonraki Haber

Asrın felaketinde Kastamonulu kadınlar,...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar