160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Galatasaray formalı çocuğu sürüklediler, Şaka savunması yaptılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Galatasaray formalı çocuğu sürüklediler, Şaka savunması yaptılar
Abone ol
Adana’da Galatasaray Forması Giyen Bir çocuk, 3 Genç Tarafından Sokak Ortasında Yerde Sürüklendi.

Adana’da Galatasaray forması giyen bir çocuk, 3 genç tarafından sokak ortasında yerde sürüklendi. Yakalanan şüphelilerin "Şaka yaptık" diyerek ifade verdiği öğrenildi.

Olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Dede Korkut Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre H.D., sokakta yürüdüğü sırada arkasından mopedle yaklaşan İ.T., A.S. ve K.O. adlı şüpheliler, H.D.’yi yerde sürükledi. O anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntüler sosyal medyaya düşünce polis şüphelileri tespit edip yakaladı.

Şaka amaçlı yapılmış

Olayla ilgili yapılan resmi açıklamada, "Yüreğir ilçemizde gerçekleştiği tespit edilen küçük yaştaki bir çocuğun yere düşürülmesi olayıyla ilgili aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür. Olayın faili olduğu belirlenen İ.T., A.S. ve K.O. isimli şahıslar, Dede Korkut Mahallesi’nde muhafaza altına alınmış ve gerekli yasal işlemler başlatılmıştır. Şahıslar ile yapılan ilk görüşmede, mağdur H.D. ile akraba olduklarını ve şaka amaçlı hareket ettiklerini beyan etmişlerdir. Konuyla ilgili tahkikat sürdürülmektedir" denildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Denizden balık yerine angus çıktı Önceki Haber

Denizden balık yerine angus çıktı

Bayburtun tek kadın manda yetiştiricisi devlet desteğiyle kendi çiftliğini kurdu: Mandaları köyün simgesi oldu Sonraki Haber

Bayburtun tek kadın manda yetiştiricisi...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar