160x600
08 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Yaz Kursu Kapanışı Yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Yaz Kursu Kapanışı Yapıldı
Abone ol
Fatih Sultan Mehmet Eğitim Ve Yardımlaşma Vakfı Yaz Kursu Kapanışı Yapıldı. Kapanış Programında Konuşan Vakıf Genel Başkanı Ilhan Zafer; "vakfımızın Derdi; Neslimize Kuranı, Allah'ı, Allah Resülü'nü Doğru Bir şekilde öğretmek; Vatana, Millete, Ailelere Faydalı Bir Nesil Yetiştirmek; Geçmişini Iyi Bilen, Geleceğe ümitle Bakan Bir Nesil Yetişmesine Katkı Sağlamaktır" Dedi.

Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Yaz Kursu Kapanışı yapıldı. Kapanış programında konuşan Vakıf Genel Başkanı İlhan Zafer; "Vakfımızın derdi; neslimize Kuranı, Allah’ı, Allah Resülü’nü doğru bir şekilde öğretmek; vatana, millete, ailelere faydalı bir nesil yetiştirmek; geçmişini iyi bilen, geleceğe ümitle bakan bir nesil yetişmesine katkı sağlamaktır" dedi.

Hunat Hatun Medresesi Konferans Salonu’nda düzenlenen program; Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Programda konuşan Vakıf Genel Başkan Yardımcısı İlhan Zafer; kursa katılan öğrenci ve ailelerine teşekkürlerini ileterek, "Vakıf olarak 6 yıl önce başladığımız yürüyüşle Fatih sultan Mehmet Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı; ’Geçmişten geleceğe bir köprü’ sloganıyla yola çıkmıştık. Kayseri temsilciliği olarak o yılda 3-5 öğrenciyle başladığımız yaz kurslarımız şükürler olsun 65 öğrenciye ulaştı. Vakfımızın derdi; neslimize Kuranı, Allah’ı, Allah Resulü’nü doğru bir şekilde öğretmek; vatana, millete, ailelere faydalı bir nesil yetiştirmek; geçmişini iyi bilen, geleceğe ümitle bakan bir nesil yetişmesine katkı sağlamaktır. Bu konuda bizleri yalnız bırakmadığınız, çocuklarımızı bize emanet ettiğiniz için teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından kurs öğrencileri Kur’an-ı Kerim ve dua okudu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
OKÜ Çocuk Spor Yaz Kampı İkinci Etabı TamamlandıÖnceki Haber

OKÜ Çocuk Spor Yaz Kampı İkinci Etabı Ta...

Başkan Gürkan UNDP Türkiye Mukim Temsilcisi Louisa Vinton bir araya geldiSonraki Haber

Başkan Gürkan UNDP Türkiye Mukim Temsilc...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar