16 Eylül 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Evlenme teklifini reddeden komşusunu vuran kadının cezası belli oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Evlenme teklifini reddeden komşusunu vuran kadının cezası belli oldu
Abone ol
Kayseri'de Evlenme Teklifini Reddettiği Için Eski Komşusunu Tabanca Ile Vuran Kadın Toplam 14 Yıl 2 Ay Hapis Cezasına çarptırıldı.

Kayseri’de evlenme teklifini reddettiği için eski komşusunu tabanca ile vuran kadın toplam 14 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Kayseri’de evlenme teklifini kabul etmeyen eski komşusunu parkta tabanca ile vurduktan sonra bir tuhafiyede alışveriş yaparken yakalanan S.S., karar duruşmasında Kayseri 8. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıktı. Duruşmaya tutuklu sanık S.S. ve avukatı ile F.A.’nın avukatı katıldı. Olayda yaralanan F.A.’nın avukatı sanığın hiçbir iddiasını ispatlayamadığını belirterek, sanığın en üst sınırdan cezalandırılmasını istedi.

Savunma yapan S.S. ise F.A. ile bir yılı aşkın süredir birliktelik yaşadıklarını, F.A.’nın kendisinin videolarını çekerek, internete yüklediğini söyledi. Yapılan yargılama sonucu mahkeme heyeti S.S.’nin öldürmeye teşebbüs suçundan 10 yıl, ruhsatsız silah taşımak suçundan 4 yıl 2 ay olmak üzere toplam 14 yıl 2 ay hapis cezası ile cezalandırılmasına ve tutukluluğunun devamına hükmetti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BEUNda geleceğin hemşireleri üniformalarını giydi Önceki Haber

BEUNda geleceğin hemşireleri üniformalar...

Balıkesirde yanan tır kullanılmaz hale geldi Sonraki Haber

Balıkesirde yanan tır kullanılmaz hale g...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar