160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Engelli çift çocuk oyunuyla minikleri kahkahaya boğdu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Engelli çift çocuk oyunuyla minikleri kahkahaya boğdu
Abone ol
Engelli çift çocuk Oyunuyla Minikleri Kahkahaya Boğdu

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, engelli oyuncu Ercan Kubaş ve ailesinin sahneye koyduğu “Aysun Hanım Konakta” isimli çocuk oyunu, minikleri kahkahaya boğdu.

Ayvalık Belediyesi’nin katkılarıyla İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde minik seyircilere yönelik sergilenen oyunda; Tıp dilinde Akondroplazi olarak bilinen halk arasında ise “Cüce” olarak isimlendirilen engele sahip Ercan Kubaş ile eşi Aysun Kubaş’a, kızları Yağmur Kubaş da eşlik etti. Oyuncuların sahne performansı ise minik yürekleri fethetti.

Aysun Kubaş’ın yazdığı, Yönetmeliğini Ercan Kubaş’ın üstlendiği, dekor ve kostümü ise Yağmur Kubaş’ın hazırladığı oyunda; sahnedeki oyuncular zaman zaman kendilerini izleyen minik seyircileriyle sohbet ederek teatral gösterimi tamamladı.

Oyundan sonra sahnedeki oyuncuları ilk kutlayan Birlik Ortopedik Engelliler Derneği eski Genel Başkanı Muharrem Parmaksız oldu.

Bugüne kadar; Afyon, İzmir, Eskişehir, Fethiye, Mersin, Ankara, Uşak, Konya Balıkesir, Bandırma, Edremit’te yaklaşık 50 kez sahnelenen “Aysun Hanım Konakta” oyunun Ayvalık’tan sonra da turnesini sürdüreceği öğrenildi.

Ercan Kubaş Tiyatrosu’nun 26 Aralık’ta da yine Ayvalık Belediyesi’nin katkılarıyla Vural Sineması Nejat Uygur Sahnesi’nde “Canım Doktorum” isimli oyunu yetişkinler için sahneleyeceği de gelen bilgiler arasında.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sokak üzerinde küfürleşme kavgasında silah konuştu: Vurulma anı kamerada Önceki Haber

Sokak üzerinde küfürleşme kavgasında sil...

Karsız kentin kayak şampiyonu Sonraki Haber

Karsız kentin kayak şampiyonu

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar