160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Eline çekici alan gençler, cami kubbesindeki alüminyum için canlarını hiçe saydılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eline çekici alan gençler, cami kubbesindeki alüminyum için canlarını hiçe saydılar
Abone ol
Depremin Vurduğu Hatay’da Yıkılacak Olan Cami Kubbesindeki Alüminyumu Söken Gençler, Metrelerce Yüksekte çökme Tehlikesini Umursamadan Canlarını Hiçe Saydılar.

Depremin vurduğu Hatay’da yıkılacak olan cami kubbesindeki alüminyumu söken gençler, metrelerce yüksekte çökme tehlikesini umursamadan canlarını hiçe saydılar.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde en büyük yıkım Hatay’da meydana gelmişti. Kırıkhan ilçesinde hasarlı binaların yıkımları ve enkaz kaldırma çalışmaları ekiplerin aralıksız çalışmalarıyla devam ediyor. Bazı kişiler ise, yıkılacak olan bina ve yapılardan maddi değeri olan metalleri sökmek için canlarını hiçe sayıyorlar. Kırıkhan ilçesi Cumhuriyetin Mahallesi’nde bulunan Merkez Ulucami’de depremde ağır hasar aldı ve ekipler tarafından yıkılacak. Caminin çökme tehlikesini umursamayan 2 şahıs, kubbeye çıkarak metrelerce yüksekte çekiçle alüminyum söktüler. Şahısların bu yaptıkları, hayrete düşürdü.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Çelik açıkladı: “Amasya Kalesi surları yangında zarar görmedi”Önceki Haber

Başkan Çelik açıkladı: “Amasya Kalesi su...

13 katlı binanın kağıt gibi yerle bir olduğu anlar kameradaSonraki Haber

13 katlı binanın kağıt gibi yerle bir ol...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar