29 Nisan, 2024, Pazartesi
DOLAR32.381
EURO34.7931
ALTIN2429.6

EBYÜ küresel arenada gururlandırıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
EBYÜ küresel arenada gururlandırıyor
Abone ol
Dünyanın En Gelişmiş üniversite Veri Tabanına Sahip Olan Saygın Bir Güney Koreli üniversite Sıralama şirketi, Erzincan Binali Yıldırım üniversitesi’ni Akademik Kalitesi Ve Uluslararası öğrencilere Sunduğu Maddi, Sosyal, Kültürel, Teorik Ve Pratik Eğitim ImkÂnlarına Odaklanarak Değerlendirdi. Yapılan Değerlendirmede, Türkiye Genelindeki 173 üniversite Arasında Oldukça önemli Bir Başarıya Imza Atan Erzincan Binali Yıldırım üniversitesi 20. Sıraya Yerleştirildi. Ayrıca, Dünya Genelindeki 8 Bin 60 üniversite Içinde De Yüzde 14’ük Dilimde Yer Alarak Uluslararası Alanda önemli Bir Konum Elde Etti

Dünyanın en gelişmiş üniversite veri tabanına sahip olan saygın bir Güney Koreli üniversite sıralama şirketi, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’ni akademik kalitesi ve uluslararası öğrencilere sunduğu maddi, sosyal, kültürel, teorik ve pratik eğitim imkânlarına odaklanarak değerlendirdi. Yapılan değerlendirmede, Türkiye genelindeki 173 üniversite arasında oldukça önemli bir başarıya imza atan Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi 20. sıraya yerleştirildi. Ayrıca, dünya genelindeki 8 bin 60 üniversite içinde de yüzde 14’ük dilimde yer alarak uluslararası alanda önemli bir konum elde etti.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, konuyla ilgili olarak, “Bu başarı, akademik kadromuzun özverili çalışmalarının ve üniversitemizdeki eğitim kalitesinin uluslararası düzeyde ne kadar saygın olduğunun bir göstergesidir. Üniversitemizin uluslararası düzeyde rekabetçi harç bedelleriyle öğrencilere ekonomik bir eğitim imkânı sağlaması ve akademik mükemmeliyeti, araştırma imkanları ile uluslararası öğrencilere sunduğu avantajlar bu önemli sıralamanın içerisinde yüksek bir skor elde etmemizi sağlamıştır”. Rektör Levent son olarak “Öğrenci odaklı anlayışımız, modern altyapımız ve uluslararası düzeydeki başarılarımızla, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi adını dünya genelinde duyurmaya devam edeceğiz. Bu başarıda emeği geçen değerli akademisyenlerimiz ve tüm üniversite personelimize de teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Perakende satış hacmi aylık yüzde 2 arttıÖnceki Haber

Perakende satış hacmi aylık yüzde 2 artt...

Türkiye'de Tavuk eti üretimi arttıSonraki Haber

Türkiye'de Tavuk eti üretimi arttı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar