160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Düzcenin yeni kütüphanesi 23 Nisan Parkına

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Düzcenin yeni kütüphanesi 23 Nisan Parkına
Abone ol
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk özlü Tarafından şehre Kazandırılan 23 Nisan Parkı Içerisindeki Zabıta Noktası, Ortaokul Ve Lise öğrencilerine Hizmet Edecek Bir Etüt Merkezine Dönüştürülüyor.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü tarafından şehre kazandırılan 23 Nisan Parkı içerisindeki zabıta noktası, ortaokul ve lise öğrencilerine hizmet edecek bir etüt merkezine dönüştürülüyor.

Eğitime büyük önem veren Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, şehre yeni kütüphaneler kazandırırken, gençlerin daha rahat ders çalışacağı etüt merkezleri de planlıyor. Bu kapsamda 23 Nisan Parkı içerisinde yer alan zabıta noktasının etüt merkezine dönüştürülmesi planlanıyor.

Proje ile ilgili istişarelerde bulunmak üzere, Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü başkanlığında, Başkan Yardımcısı Barış Bayrak ve Beltaş Genel Müdürü Üzeyir Yiğit’in katıldığı bir toplantı düzenlendi.

Toplantıda, İç Mimar Merve Kurt tarafından 2 katlı ve toplam 260 metrekare alana sahip yapının iç mimari düzenlemesine ilişkin bir sunum gerçekleştirildi. Binanın ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik bir etüt merkezine dönüştürülmesi için yapılacak çalışmalar detaylı olarak ele alındı.

Düzce’nin bir diğer kütüphanesi ise Basmacılar Çarşısı olarak bilinen alanda ‘Zincirli Kuyu İş Merkezi ve Kütüphanesi’ adıyla yükselen binada yer alacak.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tekirdağda uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonları Önceki Haber

Tekirdağda uyuşturucu ve kaçakçılık oper...

İZTEM projesi hibe almaya hak kazandı Sonraki Haber

İZTEM projesi hibe almaya hak kazandı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar