17 Mayıs, 2024, Cuma
DOLAR32.2383
EURO35.1109
ALTIN2501.2

Düzcenin ortak turizm markası tescillendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Düzcenin ortak turizm markası tescillendi
Abone ol
Düzce’nin Turizm şehri Olması Için çalışan Düzce Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Alınan Marka Tescili Ile Ilgili Olarak Yaptığı Açıklamada “göreve Geldiğimizden Bu Yana Düzce’nin Turizm şehri Olması Gerektiğini Ve Turizm Gelirlerini Yükseltici çalışmalar Yapılması Gerektiğini Savunuyoruz" Dedi.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın valilik ve belediye ile birlikte geçtiğimiz yıl başlatmış olduğu “Düzce’ye Gelsene” ortak turizm dili programı markasının isim ve logo haklarına yönelik marka tescili alındı.

Düzce’nin turizm şehri olması için çalışan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, alınan marka tescili ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Göreve geldiğimizden bu yana Düzce’nin turizm şehri olması gerektiğini ve turizm gelirlerini yükseltici çalışmalar yapılması gerektiğini savunuyoruz. 365 oda ve borsa içinde ilk kez odamızda Turizm Ar-Ge Ofisi kurduk. Geçtiğimiz yaz boyunca birçok faaliyete imza attık. En önemlilerinden biri de ‘Düzce’ye Gelsene’ turizm portalı oldu. Geçtiğimiz günlerde de markanın koruma altına alınması amacıyla Türk Patent Enstitüsüne başvurduk ve başvurumuz olumlu sonuçlandı. Düzce’nin ortak Turizm Markası olan ‘Düzce’ye Gelsene’ marka tescilini almış oldu. Düzce’ye Gelsene sloganı ve markasının ortak turizm dili olmasında büyük emekleri olan Vali Selçuk Aslan ve Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’ye sonsuz teşekkür ediyoruz. Düzce’nin tanıtımı, turizminin gelişmesi ve turizm gelirlerini arttırabilmesi için Düzce Ticaret ve Sanayi Odası olarak valiliğimiz ve belediyemiz ile birlikte daha birçok proje geliştireceğimize inanıyoruz” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Bayraktar: “2024de madenciliğe 106 milyar lira kamu yatırımı yapılması hedefleniyor”Önceki Haber

Bakan Bayraktar: “2024de madenciliğe 106...

Türkiyenin en güneyinde toz bulutu etkisini hissettiriyorSonraki Haber

Türkiyenin en güneyinde toz bulutu etkis...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar