160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Düzcede Şehir Tiyatroları ‘perde dedi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Düzcede Şehir Tiyatroları ‘perde dedi
Abone ol
Düzce Belediyesi şehir Tiyatrosu, 2024-2025 Tiyatro Sezonunun Ilk Gösterimini 'aşk Ve Gurur' Adlı Dram Türündeki Oyunu Ile Yaptı.

Düzce Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 2024-2025 tiyatro sezonunun ilk gösterimini ’Aşk ve Gurur’ adlı dram türündeki oyunu ile yaptı.

Düzce Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Türk edebiyatının, insanın karanlık tarafını anlatan derin ve sessiz ustası Nahid Sırrı Örik’in; bugüne dek hiç sahnelenmeyen bir eseri olan ‘Aşk ve Gurur’ adlı dram oyunu ile açtı.

Düzce Belediyesi Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezinde sergilenen ve Onur Urhan’ın yönettiği, müziklerini Akın Özdemir’in yaptığı oyunun galasına Vali Selçuk Aslan, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Günden, Oya Kocaman, Okan Kaltu ve Burçin Sarıcan ile belediye birim müdürlerinin yanı sıra çok sayıda tiyatrosever katılım sağladı.

Oyunun bitiminde muhteşem sahne performansından ötürü seyirciler tarafından dakikalarca alkışlanan oyun, önümüzdeki hafta kandil dolayısıyla Çarşamba günü tiyatroseverlerle buluşturulurken, sonrasında her hafta Salı akşamları ücretsiz olarak Düzcelilere sahnelenecek.

Tiyatroseverler 153 Beyaz Masa ve Kültür Müdürlüğü’nün 0535 928 70 76 numaralı telefon numaraları üzerinden rezervasyon yaptırabilecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Elazığ Belediyesinden kanal sisleme ve ilaçlama çalışmasıÖnceki Haber

Elazığ Belediyesinden kanal sisleme ve i...

Şırnak Belediyesi kar temizleme çalışmalarına başladıSonraki Haber

Şırnak Belediyesi kar temizleme çalışmal...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar