160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Düzce, gençlik günlerine hazırlanıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Düzce, gençlik günlerine hazırlanıyor
Abone ol
DÜZCE BELEDİYE BAŞKANI DR. FARUK ÖZLÜ, DÜNYA DÜZCE GÜNLERİ KONSERLERİ SIRASINDA GENÇLERE VERDİĞİ KONSER SÖZÜNÜ YERİNE GETİRİYOR. 11-17 EKİM TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞECEK OLAN "DÜZCE GENÇLİK GÜNLERİ" İÇİN SPOR TURNUVALARINDAN YARIŞMALARA, DANS GÖSTERİLERİNDEN KONSER SERİSİNE KADAR BİRÇOK PROGRAM GENÇLERİ BEKLİYOR OLACAK.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Dünya Düzce Günleri konserleri sırasında gençlere verdiği konser sözünü yerine getiriyor. 11-17 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan "Düzce Gençlik Günleri" için spor turnuvalarından yarışmalara, dans gösterilerinden konser serisine kadar birçok program gençleri bekliyor olacak.


Düzce Belediyesi pandemi nedeniyle ara verdiği sosyal ve kültürel etkinliklere 2022 yılında hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz Ağustos ayında "Dünya Düzce Günleri"ni düzenleyen Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, 11-17 Ekim tarihleri arasında ise "Düzce Gençlik Günleri" etkinliklerini gerçekleştirecek.


Anıtpark Meydanı ve Millet Bahçesi, bir hafta boyunca, sportif aktiviteler, turnuvalar, yarışmalar ve birbirinden değerli sanatçıların vereceği konserlere ev sahipliği yapacak.



Sevilen isimler gençlerle buluşacak


Anıtpark Meydanında bir hafta boyunca devam edecek etkinliklerin ardından her akşam konserler düzenlenecek. Konser serisinin ilk günü olan 1. gün ünlü Rock grubu Manga, 2. gün Rap müziğin yıldızlarından Ceza, 3. gün son dönemin yükselen isimlerinden Tuğçe Kandemir, 4. gün Karadeniz Müziğinin sevilen sanatçısı Ekin Uzunlar, 5. gün 90’lı yılların popüler gruplarından Barış ve Damlalar ve Rap müziğin sevilen isimlerinden Motive, 6. gün pop müziğin güçlü seslerinden Derya Uluğ, final akşamında ise son dönemin başarılı isimlerinden Bilal Sonses sahne alarak en sevilen parçalarını gençler için seslendirecek.



"Gençlerimiz her şeye değer"


11-17 Ekim tarihlerinde tüm gençleri Anıtpark Meydanındaki etkinlik alanına davet eden Başkan Özlü, "Dünya Düzce Günleri konser serimiz sırasında gençlere bir sözümüz vardı. Bu sözümüzü ’Düzce Gençlik Günleri’ etkinliklerimiz çerçevesinde yerine getireceğiz. Gençlerimizin sevdikleri sanatçıları Anıtpark ve Millet Bahçesi meydanlarında buluşturarak unutulmaz bir hafta yaşayacağız. Tüm halkımızı Düzce Gençlik Günleri etkinliklerine bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Engellinin çalınan akülü aracı polis ekiplerince bulunduÖnceki Haber

Engellinin çalınan akülü aracı polis eki...

Gaziemir Belediye Başkanı Arda hakkında 5 yıla kadar hapis istendiSonraki Haber

Gaziemir Belediye Başkanı Arda hakkında...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar