17 Eylül 2026, Perşembe
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Domaniçte ahududu yetiştiriciliği eğitimi düzenlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Domaniçte ahududu yetiştiriciliği eğitimi düzenlendi
Abone ol
Domaniç'te Ahududu Yetiştiriciliği Eğitimi Düzenlendi

Kütahya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şubesi ile Domaniç İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personelinin koordinasyonunda, Safa Köyü’nde üreticilere yönelik çiftçi eğitimi gerçekleştirildi.

Eğitim kapsamında, İyi Tarım Uygulamaları çerçevesinde ahududu yetiştiriciliği, üretim süreçlerinde dikkat edilmesi gereken teknik hususlar ve proje uygulamalarında izlenecek yöntemler hakkında katılımcılara detaylı bilgiler verildi.

Üreticilerin bilgi ve farkındalık düzeylerini artırmayı amaçlayan eğitimde, sürdürülebilir ve kaliteli üretimin önemi vurgulanırken, katılımcıların soruları da uzman personel tarafından yanıtlandı.

Toplam 25 üreticinin katılım sağladığı eğitim programının, bölgedeki meyve yetiştiriciliğinin geliştirilmesine ve iyi tarım uygulamalarının yaygınlaştırılmasına katkı sağlaması hedefleniyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Muğlada kan bağışı seferberliği Önceki Haber

Muğlada kan bağışı seferberliği

Biçerdöverin altında kalan çiftçi hayatını kaybetti Sonraki Haber

Biçerdöverin altında kalan çiftçi hayatı...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar