160x600
02 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Doğan, taziye evi sözünü tuttu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Doğan, taziye evi sözünü tuttu
Abone ol
Doğan, Uluyatır Mahallesi’ne Yapacağı Bay-bayan Taziye Evi Sözünü Tuttu

Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, bir sözünü daha yerine getirerek Uluyatır Mahallesi’ne bay-bayan taziye evi kazandırdı.

Yapılan çalışmaların ardından tamamlanan Şehit Hüseyin Gümüş Sosyal Tesisleri, Uluyatır Mahallesi sakinlerinin hizmetine sunuldu. İçerisinde bay ve bayan taziye evlerinin de bulunduğu tesis, mahalle halkının sosyal ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik önemli bir adım oldu. Belediye Başkanı Ali Doğan, bu tür projelerin sadece Uluyatır Mahallesi’nde değil, tüm Nizip genelinde artarak devam edeceğini vurguladı.

Başkan Doğan, "Her zaman söylediğimiz gibi, halkımızın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak projeler üretmeye devam edeceğiz. Şehit Hüseyin Gümüş Sosyal Tesisimiz gibi projeler, ilçemizi daha güçlü ve daha dayanışma içinde bir toplum haline getirecek. Her adımımızda insan odaklı bir yaklaşım sergileyerek, daha güzel bir Nizip için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Uluyatır Mahallesi sakinleri de bu önemli hizmet için Belediye Başkanı Ali Doğan’a teşekkürlerini ilettiler.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ETÜde kanser tedavisi için yeni moleküller geliştiriliyorÖnceki Haber

ETÜde kanser tedavisi için yeni moleküll...

ÜNİPERSENden kabineye çağrı: Memurlara yüzde 15 refah payı zorunlulukturSonraki Haber

ÜNİPERSENden kabineye çağrı: Memurlara y...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar