160x600
11 Temmuz, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Diyarbakırda çadır kentteki çocuklar oyunlarla mutlu ediliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Diyarbakırda çadır kentteki çocuklar oyunlarla mutlu ediliyor
Abone ol
DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, SİLVAN KARA YOLUNDAKİ ÇADIR KENTTE BARINAN DEPREMZEDE AİLELERİN ÇOCUKLARI İÇİN ETKİNLİK ALANI OLUŞTURDU.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Silvan kara yolundaki çadır kentte barınan depremzede ailelerin çocukları için etkinlik alanı oluşturdu.


Çocukların moral ve motivasyonlarını yüksek tutulması amacıyla oluşturulan alanda, Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı’na bağlı eğitmenler, çocuklara alanda çeşitli oyunlar oynatıyor. Yüz boyama, resim yapma gibi aktivitelerin de yapıldığı alanda eğlenceli vakit geçiren çocuklara okuma kitapları hediye ediliyor.



Aile danışmanlık hizmeti


Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı, çadır kentte görevlendirdiği manevi rehberlerle kadınlara danışmanlık hizmeti veriyor.


Eğitmenler, ayrıca çadır kentte kalan aileleri de ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinliyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hatay’daki çadır ve konteyner kentlerde eğitim öğretim hazırlıkları sürüyorÖnceki Haber

Hatay’daki çadır ve konteyner kentlerde...

İncirliovada aranan şahıslar jandarmadan kaçamadıSonraki Haber

İncirliovada aranan şahıslar jandarmadan...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar