160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Didim Vegfest konser ile sona erdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Didim Vegfest konser ile sona erdi
Abone ol
DİDİM VEGFEST KONSER İLE SONA ERDİ

Didim Belediyesi tarafından düzenlenen Türkiye’nin ilk ve tek Vegan festivali Didim Vegfest muhteşem bir Ceylan Ertem konseri ile sona erdi.


Söyleşiler, paneller, sergiler, konserler ve mutfak atölyesi etkinliklerinin gerçekleştiği ülkemizden ve tüm dünyadan Vegan felsefesine inanmış katılımcıların yer aldığı Türkiye’nin ilk ve tek Vegan festivali Didim Vegfest, Ceylan Ertem konseri ile sona erdi. Festivalin son gününde güneşin batmasıyla birlikte Apollon Tapınağı’nın hemen yanı başında kurulan konser alanında sahne alan ünlü vegan sanatçı Ceylan Ertem birbirinden güzel eserlerini hayranları için seslendirdi. Binlerce vatandaşın takip ettiği konser renkli görüntülere sahne oldu.


Konserde konuşma yapan Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, “Türkiye’nin ilk Vegan dostu kent olan Didim’de gerçekleştirilen Didim Vegfest’e katılan misafirlere teşekkür ederim” dedi. Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, konserin sonunda ünlü şarkıcı Ceylan Ertem’e çiçek ve plaket takdim etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aydemir Özbekistan referandumunu değerlendirdiÖnceki Haber

Aydemir Özbekistan referandumunu değerle...

Zigana Tüneli 3 Mayısta hizmete giriyorSonraki Haber

Zigana Tüneli 3 Mayısta hizmete giriyor

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar