160x600
26 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Dere yataklarına yakın evi olanlar tedbiren tahliye edilecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dere yataklarına yakın evi olanlar tedbiren tahliye edilecek
Abone ol
Düzce Valisi Cevdet Atay, Meteorolojinin Düzce Için Turuncu Kod Uyarısı Vermesi üzerine Olabilecek Sel Ve Taşkına Karşı Dere Yataklarına Yakın Evi Olanların Tahliye Edilmesi Ve Sosyal Tesislerde Misafir Edilmesi Talimatı Verdi.

DÜZCE(İHA) – Düzce Valisi Cevdet Atay, meteorolojinin Düzce için turuncu kod uyarısı vermesi üzerine olabilecek sel ve taşkına karşı dere yataklarına yakın evi olanların tahliye edilmesi ve sosyal tesislerde misafir edilmesi talimatı verdi.

Vali Cevdet Atay, meteorolojinin Düzce için sağanak yağış uyarısı vermesi üzerine gerekli tüm tedbirleri aldırıyor. Cevdet Atay başkanlığında olabilecek risklerine karşı alınacak tedbirlerin görüşüldüğü koordinasyon toplantısı sonrasında dere yataklarına yakın evi olanların sel ve su taşkınına karşı tahliye edilmesine yağış tehlikesi geçene kadar da tedbiren vatandaşların sosyal tesislerde misafir edileceğini söyledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dere yataklarına yakın evi olanlar tahliye edilecek Önceki Haber

Dere yataklarına yakın evi olanlar tahli...

İngiliz milyarderin Atlantik Okyanusunda kaybolan denizaltıda olduğu doğrulandı Sonraki Haber

İngiliz milyarderin Atlantik Okyanusunda...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar