160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Depremzedeleri Nazilliye getirmek için gönderilen ilk otobüs ilçeye döndü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Depremzedeleri Nazilliye getirmek için gönderilen ilk otobüs ilçeye döndü
Abone ol
NAZİLLİ BELEDİYE BAŞKANI KÜRŞAT ENGİN ÖZCAN'IN TALİMATI İLE HATAY VE ELBİSTAN'DAKİ DEPREMZEDELERİ NAZİLLİ'YE GETİRMEK İÇİN GÖNDERİLEN NAZİLLİ BELEDİYESPOR OTOBÜSLERİNİN İLKİ BUGÜN SABAH SAATLERİNDE 46 DEPREMZEDE İLE İLÇEYE DÖNDÜ.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ın talimatı ile Hatay ve Elbistan’daki depremzedeleri Nazilli’ye getirmek için gönderilen Nazilli Belediyespor otobüslerinin ilki bugün sabah saatlerinde 46 depremzede ile ilçeye döndü.



Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinden Nazilli’deki akrabalarının yanına dönen vatandaşları Başkan Özcan karşıladı. İçlerinde çocuk ve bebeklerin de olduğu depremzedelerle kucaklaşan Başkan Özcan göz yaşlarına engel olamadı. Zor günlerin birlik ve beraberlikle atlatılacağını söyleyen Başkan Özcan, kalacak yeri olmayan depremzedeler için misafirhanenin tam teşekküllü şekilde hazır olduğunu ve tüm ihtiyaçlarının en iyi şekilde karşılanacağını söyledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kumar oynarken suçüstü yakalandılarÖnceki Haber

Kumar oynarken suçüstü yakalandılar

Aydın İl Sağlık Müdürlüğünden deprem toplantısıSonraki Haber

Aydın İl Sağlık Müdürlüğünden deprem top...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar