160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Çocuklar ıslanma havuzuna akın etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çocuklar ıslanma havuzuna akın etti
Abone ol
Termometrelerin Ankara'da 40 Derecenin üstüne çıkmasıyla Yüksek Sıcaklıklardan Bunalan çocuklar, ıslanma Havuzuna Akın Ettiler.

Termometrelerin Ankara’da 40 derecenin üzerini göstermesiyle sıcaktan bunalan çocuklar, ıslanma havuzuna akın etti.

Yüksek sıcaklık Türkiye genelinde etkisini göstermeye devam ediyor. Termometrelerin Ankara’da da 40 derecenin üzerine çıkması sonucu sıcaktan bunalan çocuklar, Keçiören’deki ıslanma havuzuna akın ediyor. İlçedeki Kalaba Kent Meydanı’nda yer alan ıslanma havuzuna aileleriyle birlikte gelen çocuklar serinliğin tadını doyasıya çıkarıyor. Islanma havuzunun çocuklardan büyük ilgi gördüğünü söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Sıcak havalarda serinlemenin adresi Keçiören. Islanma havuzumuza çiçek ve meleklerimiz yoğun ilgi gösteriyor. Havuzumuzdaki hijyene de büyük önem gösteriyoruz. Burada sık sık temizlik çalışması yaparak çocuklarımıza sağlıklı bir ortamda eğlence ve serinlik yaşatıyoruz” dedi.

Çocuklarının Islanma havuzundaki eğlenceli anlarına tanıklık eden aileler de Keçiören Belediyesi tarafından hizmete sunulan meydanın müdavimi olduklarını dile getiriyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Giresunsporda Sportif Direktörlük görevine Tolga Seyhan getirildiÖnceki Haber

Giresunsporda Sportif Direktörlük görevi...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki: “İstanbulda 1086 Konutu Hak Sahiplerine Teslim Ettik”Sonraki Haber

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği B...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar