160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Çocuklar depremin acısını unutmaya çalışıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çocuklar depremin acısını unutmaya çalışıyor
Abone ol
DÜZCE GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, DEPREMZEDE ÇOCUKLARA YÖNELİK GERÇEKLEŞTİRDİĞİ ETKİNLİKLERE BİR YENİSİNİ DAHA EKLEYEREK, MASKOTLAR EŞLİĞİNDE EĞLENCE PROGRAMI DÜZENLEDİ.

DÜZCE (İHA) – Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ekipleri, depremzede çocuklara yönelik gerçekleştirdiği etkinliklere bir yenisini daha ekleyerek, maskotlar eşliğinde eğlence programı düzenledi.


Düzce Zahidül Kevseri Kız Öğrenci Yurdu’nda misafir edilen depremzedelere yönelik çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Geçtiğimiz günlerde doğa yürüyüşü etkinliği gerçekleştirilmiş, afeti yaşayan vatandaşlar doğa ile buluşmuştu. Çocuklara yönelikte yurt içinde çeşitli etkinlikler hazırlayan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ekipleri, son olarak maskotlar eşliğinde eğlence düzenledi. Yüzleri boyanan ve oyunlar oynayan çocuklar maskotlar ile keyifli zaman geçirdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Muhtarlar Toplantısında Gündem DepremÖnceki Haber

Muhtarlar Toplantısında Gündem Deprem

Yıkılan binanın sakinleri yardım bekliyorSonraki Haber

Yıkılan binanın sakinleri yardım bekliyo...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar