16 Eylül 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Çiftlerin yeni gözdesi papyon konseptli gelin arabaları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çiftlerin yeni gözdesi papyon konseptli gelin arabaları
Abone ol
El Yapımı Gelin çiçekleri üreten Semra Dağlı

Kırşehir’de düğünlerde gelin arabası süslemelerinde papyon modeli öne çıkarken, el yapımı gelin çiçekleri ve aksesuarlar da çiftlerin en çok tercih ettiği ürünler arasında yer aldı.

Düğün sezonunun hareketlenmesiyle birlikte çiçekçilerde de yeni trendler şekillenmeye başladı. Bu yıl gelin arabası süslemelerinde papyon konsepti ön plana çıkarken, müşterilerin taleplerine göre hazırlanan özel tasarımlar fiyatları da doğrudan etkiliyor. Kırşehir’de çiçekçilik yapan Serkan Erel, her yıl farklı konseptlerin ilgi gördüğünü belirterek, bu sezonun gözde modelinin papyon tarzı süslemeler olduğunu söyledi. Erel, "Her yıl farklı konsept ve çeşitlilikler söz konusu. Şu anda en fazla talep papyon tarzı süslemelere geliyor. Yeni model üretimlerimiz de devam ediyor. Gelin arabası süslemelerinde fiyatlar 3 bin ile 3 bin 500 lira bandından başlıyor. Ancak müşterinin taleplerine göre fiyatlar artış gösterebiliyor. Bir nevi fiyatı, eklenen detaylara göre müşteri kendisi belirliyor" dedi.

Gelinlerin tercihlerinde el yapımı çiçek aranjmanları da dikkat çekiyor. El yapımı gelin çiçekleri üreten Semra Dağlı, yaz aylarında düğün sayısının artmasıyla birlikte el emeği ürünlere olan ilginin yükseldiğini ifade etti. Dağlı, "Yaz dönemlerinde düğünler artış gösteriyor. Bu yıl ise gelinler el yapımı çiçek aranjmanlarına daha fazla rağbet ediyor. Gelin ve damatların tercihleri biraz daha farklılaştı. Damat yaka çiçekleri, nedime bileklikleri ve gelin çiçekleri tamamen el yapımı olarak hazırlanıyor. Çiçekçilerde de tercihler değişti. El emeği ürünler dikkat çekiyor. Ürünlerimiz 500 liradan başlıyor, kullanılan malzeme ve tasarıma göre 5 bin liraya kadar alıcı buluyor" diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Toplanan çöpler vatandaşların çevre konusundaki duyarsızlığını gözler önüne serdi Önceki Haber

Toplanan çöpler vatandaşların çevre konu...

Başkan Er: Malatyanın dört bir yanına tesis yapıyoruz Sonraki Haber

Başkan Er: Malatyanın dört bir yanına te...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar