CHP Osmaniye Merkez İlçe Başkanı Ahmet Salgut, Yeni Adli Yıl açılışında tutuklu belediye başkanları için adalet talebinde bulundu. Salgut, hukukun üstünlüğü, özgürlük ve eşitlik çağrısı yaptı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Osmaniye Merkez İlçe Başkanı Ahmet Salgut, Yeni Adli Yıl açılışı dolayısıyla yaptığı açıklamada, tutuklu belediye başkanları ve cezaevlerindeki haksız yere tutuklu bulunan herkes için adalet talep etti.
Kendisi de avukat olan Salgut, adaletin toplumun sadece bir kesimi için değil, herkes için olması gerektiğini vurguladı.
“Yeni adli yıl bugün başlıyor; bugün de adalet talebimizi yineliyoruz” diyen Salgut, “Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu’ndan Zeydan Karalar’a, cezaevlerindeki tüm haksız tutuklulara selam olsun” dedi.
Salgut açıklamasında, “Cezaevlerindeki tüm haksız tutuklulara selam olsun. Biz hukukun üstünlüğünü, özgürlüğü ve eşitliği istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Yorum Yazın