16 Eylül 2026, Çarşamba
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Ceza İnfaz Personeli Günü Turnuvasının şampiyonu belli oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ceza İnfaz Personeli Günü Turnuvasının şampiyonu belli oldu
Abone ol
Türkiye'de Bu Yıl Ilk Kez Kutlanacak Olan "6 Haziran Ceza Infaz Personeli Günü" Etkinlikleri Kapsamında Izmir Aliağa Ilçesinde Düzenlenen Kurumlar Arası Futbol Turnuvasının şampiyonu Izmir 4 Nolu T Tipi Kapalı Ceza Infaz Kurumu Oldu.

Türkiye’de bu yıl ilk kez kutlanacak olan "6 Haziran Ceza İnfaz Personeli Günü" etkinlikleri kapsamında İzmir Aliağa İlçesinde düzenlenen kurumlar arası futbol turnuvasının şampiyonu İzmir 4 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu oldu.

Aliağa Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü’nde 28 Nisan - 3 Haziran 2026 tarihleri arasında gerçekleştirilen turnuvaya 7 kurumdan 12 takım katıldı. Kıran kırana geçen müsabakaların ardından adını finale yazdırmayı başaran İzmir 3 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ile İzmir 4 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu takımları final maçında karşı karşıya geldi. Final müsabakasında rakibini 4-1’lik skorla mağlup eden İzmir 4 Nolu Kapalı Ceza İnfaz Kurumu turnuvanın şampiyonu oldu.

Cumhuriyet Savcısı Murat Kayançiçek, kurum müdürleri, ceza infaz kurumu personeli ve ailelerin katılımıyla coşkulu bir atmosferde gerçekleştirilen turnuvanın ardından ödül töreni düzenlendi. Şampiyon olan takımın oyuncularına kupa ve madalyaları Cumhuriyet Savcısı Murat Kayançiçek tarafından takdim edildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ASKF Başkanı Tosundan Emniyet Müdürü Çağlara anlamlı buluşma Önceki Haber

ASKF Başkanı Tosundan Emniyet Müdürü Çağ...

Vali Sözer, Tügva Bilecik İl temsilcisi Tatlı ile bir araya geldi Sonraki Haber

Vali Sözer, Tügva Bilecik İl temsilcisi...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar