19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.6015
EURO34.8526
ALTIN2496.6

Çelik, Andırın ve Kadirlili vatandaşlarla bir araya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çelik, Andırın ve Kadirlili vatandaşlarla bir araya geldi
Abone ol
Adalet ve Kalkınma Partisi Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik, Kadirlililer ve Andırınlılar Derneğinin düzenlediği etkinliğe katıldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik, Kadirlililer ve Andırınlılar Derneğinin düzenlediği etkinliğe katıldı. Çelik, ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçimin öneminden bahsederek, Büyük Türkiye Zaferi için Cumhur İttifakının adayı Recep Tayyip Erdoğan’a oy verilmesi gerektiğini söyledi.

Andırınlılar ve Kadirlililer (ANKA) derneğinin Adana’nın Yüreğir ilçesinde gerçekleştirdiği buluşma programına; AK Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik, eski Bakanlardan Fatma Gül Demet Sarı, MHP Adana Milletvekili  Ayşe Sibel Ersoy, AK Parti Adana Milletvekili Faruk Aytek, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Baş Danışmanı Hüseyin Sözlü, Yüreğir Belediye Başkanı  Fatih Mehmet Kocaispir, Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram,İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürü Ali İmran Turgut, MHP İl Başkan Vekili Mükremin Kara, MHP Adana Milletvekili Adayı Firdevs Cingözler, MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, Ak Parti Yüreğir İlçe Başkanı Necip Fazıl Cengil, Adana İl Sağlık Müdürü Halil Nacar, Çukurova Mesleki Eğitim Müdürü Tolga Nacar, Çukurova Devlet Hastanesi Başhekimi Akif Küçükcan, Kadirli Andırınlılar derneği adına Mustafa Demirci, Kadir İslamoğlu, Adem Sarıbıyık ile  Andırınlı ve Kadirlililer katıldı.

Ömer Çelik, "14 Mayıs'ta hangi partiye oy vermiş olursanız olun ama 28 Mayıs'ta büyük Türkiye zaferi için 'Recep Tayyip Erdoğan' diyeceğiz." dedi.

Erdoğan’ın ikinci turda yüksek bir sonuç alömasını ön gördüklerini belirten Çelik, “İkinci tur, ülkenin demokrasisi açısından yeni bir aşama olacak. Ben Cumhurbaşkanı'mıza olan ilginin aynı şekilde daha da pekişerek, artarak devam ettiğini görüyorum. O sebeple inşallah Cumhurbaşkanı'mızın fark atacağı bir sonuç bekliyorum." diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Güney Korede uçuş sırasında kapıyı açan yolcu gözaltına alındıÖnceki Haber

Güney Korede uçuş sırasında kapıyı açan...

Dr. Resul Yaman, iğnesiz saç ekimini anlattıSonraki Haber

Dr. Resul Yaman, iğnesiz saç ekimini anl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar