160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Çayırovada şubat ayı dolu dolu geçecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çayırovada şubat ayı dolu dolu geçecek
Abone ol
ÇAYIROVA BELEDİYESİ'NİN ŞUBAT AYI KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİK TAKVİMİ AÇIKLANDI.

Çayırova Belediyesi’nin şubat ayı etkinlik takvimi açıklandı. Etkinlik takviminde 10 çocuk tiyatrosu, 2 yetişkin tiyatrosu, 2 seminer, çocuk sineması, 3 söyleşi ve Miraç Kandili programı yer alıyor.


Çayırova Belediyesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan ve Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezleri şubat ayında 19 farklı etkinliğe ev sahipliği yapacak. Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından açıklanan şubat ayı etkinlik takviminde 10 çocuk tiyatrosu, 2 yetişkin tiyatrosu, 2 seminer, çocuk sineması, 3 söyleşi ve Miraç Kandili programı yer alıyor.


8 Şubat Çarşamba günü Op. Dr. Salih Selman "İnanç ve Aile" isimli söyleşi gerçekleştirecek. 16 Şubat Perşembe günü Op. Dr. Burcu Çetin Kaya "Kadınca Sağlık"’, 22 Şubat Çarşamba günü Dr. Tonguç Bozdoğan "Ağız ve Diş Sağlığı" seminerleri verecek. 17 Şubat’ta Miraç Kandili için kandil programı düzenlenirken, 19 ve 25 Şubat’ta yetişkinler için tiyatro gösterileri yapılacak. Şubat ayı etkinliklerinin finali 28 Şubat’ta Mete Yarar ve Nedim Şener söyleşileri ile yapılacak.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Proje lansmanı gerçekleştirildiÖnceki Haber

Proje lansmanı gerçekleştirildi

Güney, Kütahyalılara koruyucu aile olmaları çağrısında bulunduSonraki Haber

Güney, Kütahyalılara koruyucu aile olmal...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar