20 Eylül 2026, Pazar
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Çanakkalede ada seferlerine fırtına engeli

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çanakkalede ada seferlerine fırtına engeli
Abone ol
çanakkale’de Kuzey Ege Denizi’ndeki Bozcaada Ilçesinde Bugün Yapılması Planlanan Bazı Seferler Ve Yarın Yapılması Planlanan Tüm Seferler, Gökçeada Ilçesinde Ise Yarın Yapılması Planlanan Tüm Seferler Olumsuz Hava şartları Nedeniyle Iptal Edildi.

Çanakkale’de Kuzey Ege Denizi’ndeki Bozcaada ilçesinde bugün yapılması planlanan bazı seferler ve yarın yapılması planlanan tüm seferler ile Gökçeada ilçesine yarın yapılması planlanan tüm seferler olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.

Çanakkale Boğazı ile adalar hattında yolcu ve araç taşımacılığı yapan Gestaş Deniz Ulaşım AŞ, Kuzey Ege Denizi’ndeki olumsuz hava şartları nedeniyle Bozcaada ilçesinde bugün yapılması planlanan bazı seferler ve yarın yapılması planlanan tüm seferler, Gökçeada ilçesinde ise yarın yapılması planlanan tüm seferler iptal edildi. Gestaş Deniz Ulaşım AŞ yapılan açıklamaya göre; "14.02.2026 Cumartesi (bugün) Geyikli-Bozcaada hattında, Bozcaada’dan saat 22:00, Geyikli’den ise saat 23:00 seferleri, 15.02.2026 Pazar (yarın) Geyikli-Bozcaada hattında, olumsuz hava şartlarından dolayı tarifemizde bulunan planlı tüm seferlerimiz iptal edilmiştir. 15.02.2026 Pazar (yarın) Kabatepe-Gökçeada hattında, olumsuz hava şartlarından dolayı tarifemizde bulunan planlı tüm seferlerimiz iptal edilmiştir."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TBMM Başkanvekili Celal Adan: Kürsü işgalinin emekliye mi faydası var? İşsize mi faydası var Önceki Haber

TBMM Başkanvekili Celal Adan: Kürsü işga...

Kadıköy’de Taşınma Sürecinde En Sık Yapılan Hatalar Sonraki Haber

Kadıköy’de Taşınma Sürecinde En Sık Yapı...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar