160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Çanakkalede 38 kaçak göçmen yakalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çanakkalede 38 kaçak göçmen yakalandı
Abone ol
çanakkale’de Göçmen Kaçaklığıyla Mücadele Ve Hudut Kapıları şube Müdürlüğü Ile Asayiş şube Müdürlüğü Ekiplerince Durdurulan şüpheli Bir Araçta Afganistan Uyruklu 38 Kaçak Göçmen Yakalandı. 1 şüpheli Gözaltına Alındı.

Çanakkale’de Göçmen Kaçaklığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ile Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince durdurulan şüpheli bir araçta Afganistan uyruklu 38 kaçak göçmen yakalandı. 1 şüpheli gözaltına alındı.

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçaklığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ile Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince şüpheli bir kamyonet durduruldu. Panelvan tipi kapalı araçta yapılan aramada 38 kaçak göçmen yakalandı. 1 şüpheli gözaltına alındı.

Kaçak göçmenler işlemlerinin ardından Ayvacık Göçmen Ön Kabul ve Sevk Merkezine (GÖKSEM) teslim edildi.

Gözaltına alınan şüphelinin ise emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Balıkesirde polisin suç örgütüne yönelik operasyonunda 15 kişi tutuklandıÖnceki Haber

Balıkesirde polisin suç örgütüne yönelik...

Adıyamanda depremin izleri siliniyorSonraki Haber

Adıyamanda depremin izleri siliniyor

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar