160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Çamelinde gelenek ve görenekler yaşatıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çamelinde gelenek ve görenekler yaşatıldı
Abone ol
Denizli’nin çameli Ilçesinde Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ın Katılımıyla Gerçekleşen Okul Gecesinde Ilçeye özgü Gelenek Ve Görenekler Yaşatıldı.

DENİZLİ (İHA) – Denizli’nin Çameli ilçesinde Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ın katılımıyla gerçekleşen okul gecesinde ilçeye özgü gelenek ve görenekler yaşatıldı.

Çameli ilçesine bağlı Arıkaya Mahallesi’nde düzenlenen Arıkaya İlkokulu ve Ortaokulu hayır etkinliği ve okul gecesinde renkli görüntüler oluştu. Geceye Çameli Kaymakamı Talha Tunahan Yıldırım, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Başkan Yardımcıları İsmail Durmaz ve Fethi Uğur, Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, belediye meclis üyeleri ile ilçe protokolü katılım sağladı.

Etkinlik öncesinde konuşma yapan Başkan Arslan, "Bu tür etkinlikler eğitimin önemli bir parçasıdır. Aynı zamanda geleneklerimizin ve göreneklerimizin sergilenmesi ve yeni nesillere aktarılması açısından da büyük önem taşımaktadır. Bu ve benzeri etkinlikleri her zaman destekleyeceğiz" dedi.

Düzenlenen okul gecesinde Alper Çağdaş, Sabri Özdemir, Yasin Akkaya, Adem Erçetin, halk oyunları ekibi, "Güzel İnsan" Oktay Durukan, Eser Erten ve Zeki Akyol sahne aldı. Etkinlikte geleneksel oyunlar, Yörük göçü ve tarla bölüştürme temalı gösteriler büyük beğeni topladı. Bu keyifli gece boyunca, protokol üyeleri sergilenen gösterilerle kahkahalara boğuldu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bayram günü evleri yandı Önceki Haber

Bayram günü evleri yandı

Kıbrıs gazisinin eşinin 60 yıllık kokpit hayali gerçekleşti Sonraki Haber

Kıbrıs gazisinin eşinin 60 yıllık kokpit...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar