160x600
02 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Çalınan 50 bin liralık soğan jandarma ekiplerince ele geçirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çalınan 50 bin liralık soğan jandarma ekiplerince ele geçirildi
Abone ol
Eskişehir’den çaldıkları 50 Bin Lira Değerindeki 3,6 Ton Soğan Ile Sakarya’ya Giden şüpheliler, Jandarma Ekiplerinin çalışmaları Sonucunda Yakalandı.

Eskişehir’den çaldıkları 50 bin lira değerindeki 3 ton 667 kilogram soğan ile Sakarya’ya giden şüpheliler, jandarma ekiplerinin çalışmaları sonucunda yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Seyitgazi İlçesi Aksaklı Mahallesi’nde bulunan tarladan, piyasa değeri yaklaşık 50 bin TL olan 3 ton 667 kilogram soğan çalındı. Olayla ilgili olarak Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Seyitgazi İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince çalışma gerçekleştirildi. Sakarya’dan kamyonetle Eskişehir’e gelen 3 şüphelinin soğan hırsızlığı yaptığını ve Sakarya’ya geri döndüğünü tespit eden ekipler, şahısların yakalanması amacıyla çalışma başlattı.

Olayın faillerinin yakalanması ve çalınan soğanların ele geçirilmesi amacıyla Sakarya’da düzenlediği operasyon sonucunda, hırsızlık şüphelisi 3 şahsı yakalanarak gözaltına alındı. Çalınan soğanlar ise ele geçirilerek sahibine teslim edildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, Seyitgazi İlçe Jandarma Komutanlığı’nda tamamlanan işlemlerinin ardından ‘Bağ, Bahçe ve Tarladan Hırsızlık’ suçundan adliyeye sevk edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erzurumda dolandırıcılık operasyonu: 39 şüpheli tutuklandıÖnceki Haber

Erzurumda dolandırıcılık operasyonu: 39...

Altınkent Ortaokulu ekibi Almanyada proje eğitimini tamamladıSonraki Haber

Altınkent Ortaokulu ekibi Almanyada proj...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar