160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Çakmurun yoğun mesaisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çakmurun yoğun mesaisi
Abone ol
Erzurum Gençlik Ve Spor Il Müdürü Levent çakmur, Kazım Karabekir Stadı’nın Hibrit çim Zemininin Hizmete Girmesinin Ardından Diğer Tesislerde Ve Yurtlardaki Tadilat çalışmalarını Yerinde Inceliyor.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, Kazım Karabekir Stadı’nın hibrit çim zemininin hizmete girmesinin ardından diğer tesislerde ve yurtlardaki tadilat çalışmalarını yerinde inceliyor.

Erzurum Gençlik ve Spor İm Müdürü Levent Çakmur, adeta 7/24 mesai yapıyor. Kazım Karabekir Stadı zeminin 2 ay gibi kısa bir sürede hibrit zemine dönüşmesinde önemli rol oynayan ve adeta Kazım Karabekir Stadı’nda karargah kuran Çakmur, şimdi de kayakla atlama kuleleri, TOHM merkezi ve yurtlarda yapılan tadilat çalışmalarına odaklandı.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur ile Spor Hizmetleri Müdürü Erdoğan Dönmez, tadilat çalışmaları devam eden Kayakla atlama rampaları, TOHM Merkezi ile GSB Öğrenci Yurtlarında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında görevlilerden ve müteahhit firma yetkililerinden bilgi aldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karsta FETÖ firarisi yakalandı Önceki Haber

Karsta FETÖ firarisi yakalandı

Mehmetçik Mahallesinde ulaşım rahatlıyor Sonraki Haber

Mehmetçik Mahallesinde ulaşım rahatlıyor

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar