160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Büyükşehir, kar sonrasında kapanan 90 mahalle yolunun ulaşıma açtı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Büyükşehir, kar sonrasında kapanan 90 mahalle yolunun ulaşıma açtı
Abone ol
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri, özellikle Kırsal Kesimlerde Etkili Olan Kar Yağışı Nedeniyle çalışmalarını Gece Boyu Sürdürerek Karla Kaplı 90 Mahalle Yolunu Ulaşıma Açtı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri, özellikle kırsal kesimlerde etkili olan kar yağışı nedeniyle çalışmalarını gece boyu sürdürerek karla kaplı 90 mahalle yolunu ulaşıma açtı.

Kış boyunca kent merkezi ve kırsalda karla mücadele çalışmalarını etkin ve başarılı bir şekilde yürüten Büyükşehir Belediyesi, Nisan ayında kent merkezi ve özellikle kırsal kesimde etkili olan kar yağışında da karla kapanan yollarda özverili bir çalışma gerçekleştirdi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekiplerinin gece boyu süren hummalı çalışmaları neticesinde, kırsalda karla kaplı mahalle yolları ulaşıma açıldı.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Nisan ayında bastıran yoğun yağış sonrasında Sarız’da 18, Pınarbaşı’da 32, Yahyalı’da 8, Bünyan’da 8, Tomarza’da 22 ve Talas ilçesinde 2 olmak üzere toplamda 90 mahalle yolunu ulaşıma açtı.

Öte yandan ekipler bölgesel tipi nedeni ile kapanan yollara anında müdahale etmeyi sürdürüyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tarıma 6 yılda toplam 1 milyar TL destekÖnceki Haber

Tarıma 6 yılda toplam 1 milyar TL destek

Çiftçiler sabaha kadar ürünlerini koruduSonraki Haber

Çiftçiler sabaha kadar ürünlerini korudu

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar