19 Mayıs, 2024, Pazar
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

Buca Belediyesinden depremzede ailelere destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Buca Belediyesinden depremzede ailelere destek
Abone ol
TÜRKİYE TARİHİNİN EN BÜYÜK FELAKETLERİNDEN BİRİ OLAN KAHRAMANMARAŞ MERKEZLİ DEPREMLERİN ARDINDAN TEYAKKUZA GEÇEN BUCA BELEDİYESİ, YARALARI SARMAK İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞIYOR. AFET BÖLGESİNDEKİ ÇALIŞMALARININ YANI SIRA BELEDİYENİN ANA HİZMET BİNASININ ZEMİN KATINDA SOSYAL HİZMET BİRİMİ AÇAN BELEDİYE, BUCA’YA GELEN DEPREMZEDELERİN A’DAN Z’YE TÜM İHTİYAÇLARINI KARŞILIYOR.

Türkiye tarihinin en büyük felaketlerinden biri olan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından teyakkuza geçen Buca Belediyesi, yaraları sarmak için canla başla çalışıyor. Afet bölgesindeki çalışmalarının yanı sıra belediyenin ana hizmet binasının zemin katında Sosyal Hizmet Birimi açan belediye, Buca’ya gelen depremzedelerin A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.


Depremin gerçekleştiği 6 Şubat tarihinden beri depremzedelerin yanında olan Buca Belediyesi, ilçeye gelen ailelerin gıda, kıyafet, ev eşyası ve temizlik malzemelerine daha kolay ulaşabilmeleri için Sosyal Hizmet Birimi kurdu. Belediyenin ana hizmet binasının zemin katında açılan birim, hafta içi her gün 08.30-17.30 saatleri arasında hizmet veriyor. Belediye olarak depremden etkilenen tüm vatandaşlara ellerinden gelen desteği vermek için çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Erhan Kılıç, “Depremin ilk saatlerinden itibaren hem afet bölgesinde hem de kentimizde çalışmalara başladık. Buca’da da kentimize gelen depremzede yurttaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için çok güzel bir dayanışma örneği sergiliyoruz. Tüm hemşehrilerimiz belediyemize bağışta bulunmaya devam ediyor. Sosyal Hizmet Birimimizde toplanan yardımlar sayesinde depremzede ailelerimizin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Özellikle iç çamaşırı ve hijyen ürünleri talebi çok fazla. Bucalıların bağışlarını bu yönde yapmaları büyük önem taşıyor. Bu dayanışma ruhuyla umudu yeniden yeşerteceğimize inanıyoruz" dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cinayet zanlısı yurtdışına kaçarken tırın gizli bölmesinde yakalandıÖnceki Haber

Cinayet zanlısı yurtdışına kaçarken tırı...

Ispartada çalınan traktör 3 ayrı ilde satıldı, Şanlıurfada bulunduSonraki Haber

Ispartada çalınan traktör 3 ayrı ilde sa...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar