160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

BŞEÜde ‘Doğal Taş İmalat Sektöründe Toz Metalurjisi semineri düzenlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BŞEÜde ‘Doğal Taş İmalat Sektöründe Toz Metalurjisi semineri düzenlendi
Abone ol
Bilecik şeyh Edebali üniversitesi, Kariyer Merkezi Koordinatörlüğü Tarafından Hartek Kesme Teknolojileri Ltd. şti. Işletme Müdürü Ekrem örenli Ve Ar-ge Müdürü Yunus Erbay'ın Konuşmacı Olduğu ‘doğal Taş Imalat Sektöründe Toz Metalurjisi’ Semineri Düzenlendi.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Kariyer Merkezi Koordinatörlüğü tarafından ‘Doğal Taş İmalat Sektöründe Toz Metalurjisi’ semineri düzenlendi.

BŞEÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen Malzeme ve Metalurji Mühendisliği Bölümü, Endüstriyel Tasarım Bölümü ve Metalurji Bölümü öğrencilerine ‘Doğal Taş İmalat Sektöründe Toz Metalurjisi’ seminerinde doğal taş türleri ve işleme yöntemleri tanıtıldı. Sektörde iş ve kariyer imkanlarına ilişkin bilgilerin paylaşıldığı etkinlikte, öğrencilerin mezun olmalarının ardından etkin rol alabilmeleri için kariyer planlamalarını öğrencilik dönemlerinde yön vermelerini gerektiği vurgulandı.

Gerçekleştirilen seminerde, elmaslı kesici üretim aşamalarından, kalite kontrol süreçlerine dair teknik bilgiler verildi. Ayrıca, sektörde verimliliği artıracak yeni teknolojiler ve Ar-Ge iş birliklerine de değinildi.

Öğrencilerin yönelttiği soruların yanıtlanmasının ardından Kariyer Merkezi Koordinatör Yardımcısı Dr. Üyesi Hacer Taşkıran Tepe tarafından katılımcı firma yetkilerine teşekkür belgeleri takdim edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bozüyüklü sporcu dünya 3üncüsü olduÖnceki Haber

Bozüyüklü sporcu dünya 3üncüsü oldu

Vanda soğuk algınlığına doğal çözüm: Kış çaylarıSonraki Haber

Vanda soğuk algınlığına doğal çözüm: Kış...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar