29 Nisan, 2024, Pazartesi
DOLAR32.381
EURO34.7931
ALTIN2429.6

Bilimsel çalışma yapılacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bilimsel çalışma yapılacak
Abone ol
Düzce Ticaret Ve Sanayi Odası (dtso) Ile Düzce üniversitesi Hakime Erciyas Yabancı Diller Yüksekokulu Arasında Gerçekleştirilen Protokol Ile Işletmelerde Istihdam Edilen üniversite Mezunu çalışanlar Ve Yöneticilerin üniversite Mezunlarının Istihdama Katılımda Ihtiyaç Duydukları Yabancı Dil Becerilerinin Tespiti Konusunda Anket Ve Görüşmeler Yoluyla Ulaşılması Planlanmaktadır.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) ile Düzce Üniversitesi Hakime Erciyas Yabancı Diller Yüksekokulu arasında gerçekleştirilen protokol ile işletmelerde istihdam edilen üniversite mezunu çalışanlar ve yöneticilerin üniversite mezunlarının istihdama katılımda ihtiyaç duydukları yabancı dil becerilerinin tespiti konusunda anket ve görüşmeler yoluyla ulaşılması planlanmaktadır.

DTSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık’ı ziyaret eden Düzce Üniversitesi Hakime Erciyas Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Osman Dülger ve Öğretim Görevlisi Zeynep Övdür Uğurlu, projenin detayı, alınması beklenen çıktılar ve akademik katkıları hakkında bilgiler verdi.

Projeye göre; Hakime Erciyas Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Osman Dülger’in yürütücü, Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Zeynep Övdür Uğurlu’nun araştırmacı olduğu ‘‘Üniversite Mezunlarının İstihdama Katılımda İhtiyaç Duydukları Yabancı Dil Becerilerinin Tespiti’’ başlıklı bilimsel araştırma projesi dahilinde, DTSO üye işletmelerde istihdam edilen üniversite mezunu çalışanlar ve yöneticilerin görüşlerine anketler ve görüşmeler yoluyla ulaşılması planlanmaktadır.

İş hayatında yabancı dil ihtiyaçlarına dair anket ve görüşme yoluyla veri toplanmasına ilave olarak iş hayatı temsilcileri, akademisyenler ve üniversite öğrencilerinin katılımıyla oturum düzenlenecek.

Gerçekleştirilen çalışmaların sonucunda elde edilen araştırmanın ışığında İngilizce öğretim programlarının ihtiyaca yönelik düzenlenmesi ve geliştirilmesine yönelik bir rapor hazırlanacak.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Küçükçekmeceli çölyak hastalarına glütensiz gıda yardımı yapıldıÖnceki Haber

Küçükçekmeceli çölyak hastalarına glüten...

Kaza geçiren motosikletli acısını unutup bilgisayarını sorduSonraki Haber

Kaza geçiren motosikletli acısını unutup...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar