160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Beşiktaş Divan Kurulu Başkan Adayı Emir Tamer, basın mensuplarıyla bir araya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Beşiktaş Divan Kurulu Başkan Adayı Emir Tamer, basın mensuplarıyla bir araya geldi
Abone ol
Emir Tamer, Istanbul Beşiktaş’ta Bir Otelde Düzenlenen Toplantıda Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi.

Beşiktaş Divan Kurulu başkanlığına adaylığını açıklayan Emir Tamer, plan ve projelerini açıklamak üzere basın mensuplarıyla bir araya geldi. Divan kurulunun siyah-beyazlı camia için önemine vurgu yapan Tamer, samimiyetiyle diğer adaylardan ayrıldığını söyledi.

Daha önce Beşiktaş Divan Kurulu başkanlığına adaylığını açıklayan Emir Tamer, İstanbul Beşiktaş’ta bir otelde düzenlenen toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıya katılanlara plan ve projelerini anlatan Tamer, birçok aday olmasına rağmen aslında iki taraflı seçim olacağını vurguladı.

Siyah-beyazlı camiada daha önce yönetim kurulu ve divan kurulu üyeliği yapan Emir Tamer, "Beşiktaş’ta farklı bir seçim dönemi yaşanıyor. Aday sayısı her zamankinden fazla. Plan ve projelerimizin tamamlanmasıyla birlikte bugün sizlere aktarmak için karşınıza çıktım. Divan kurulu, 1960’da kurulmuş ve 1990’dan itibaren tüm yönetimlerin kendilerine alan açmak için gücünü azalttığı bir kurum ne yazık ki. Kulüp bünyesinde çalıştığım dönemlerde camianın yararı için projeler gerçekleştirdik ve işleme koyduk. Beşiktaş’ın son 10-15 senesine bakıldığında makamlar aynı isimler arasında gidip geliyor. Camianın yeni yüzlere ihtiyaç duyduğunu düşünüyorum. Biz, liyakat sahibi insanları kulübün içine çekmek için alan açıyoruz. Amacımız, yeni yüzlere imkan sağlayabilmek. İnsanlardan adaylığımız konusunda olumlu geri dönüşler alıyoruz. Bu seçim, çok adayın olduğu fakat iki adaylı bir seçim aslında. Eski zihniyetli, denenmiş bir zihniyet var. Bir de yeni ufuklara yelken açmayı hedefleyen bir zihniyet var. Diğer tüm adaylara saygım sonsuz, hepsine başarılar diliyorum. Beni diğer adaylardan ayıran en büyük farkın samimiyet olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Daha yenilikçi bir tüzük tadil

Yeni bir tüzük tadile ihtiyaç duyulduğunun altına çizen Tamer, "Geleneklerimize bağlı, özüne dönük Beşiktaş tüzüğü hazırlanacak. Tüzük tadil çalışmalarında divan üyeleri, kongre üyeleri ve taraftarlardan oluşturulacak geniş katılımlı bir ekip ile çalışmalar yapılacak. Daha katılımcı, daha yenilikçi, sonuç odaklı olacak ve yılda 8 divan kurulu toplantısı yapmayı hedefliyoruz. Divan kurulunun icraatlarının getirisi olarak yönetim kurulunun da elini rahatlatmayı amaçlayacağız" şeklinde konuştu.

Camianın kurumları arasındaki iletişimin önemine de değinen Emir Tamer, "Divan kurulu ve yönetim kurulunun birlikte daha faydalı ve efektif çalışabilmesi için bir istişare komisyonu kurulacak. Uluslararası vizyon açısından bunun çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu proje kapsamında Barcelona ve Milan’da görev yapmış isimleri kulüp bünyesine kazandırmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Divan Kurulu Başkan Adayı Emir Tamer’in listesinde şu isimler yer alıyor:

"Mehmet Küçükinci, Methi Bengisu, Murat Çelik, Necmettin Çelikhan, Hakan Yavuz, Tuba Bilici Göksel, Uğur Çetindağ ve Zeynep Ertuğrul"

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Otomobil 100 metre sürüklenip kaldırıma çarptı: 4 kişi yaralandı, 2 kişi olay yerinden kaçtı Önceki Haber

Otomobil 100 metre sürüklenip kaldırıma...

Okula dönüş dönemine özel yeni teknolojik ürünler Sonraki Haber

Okula dönüş dönemine özel yeni teknoloji...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar