20 Mayıs, 2024, Pazartesi
DOLAR32.2027
EURO35.0007
ALTIN2516.0

Bayburtta 2023-2024 aile çalıştayı yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayburtta 2023-2024 aile çalıştayı yapıldı
Abone ol
Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının 81 Ilde Eş Zamanlı Olarak Düzenlediği '2023-2024 Aile çalıştayı' Il Müdürlüğü Binasında Ilgili Kurumların Katılımı Ile Gerçekleştirildi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlediği ’2023-2024 Aile Çalıştayı’ il müdürlüğü binasında ilgili kurumların katılımı ile gerçekleştirildi.

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan’ın katılımlarıyla gerçekleşen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Moderatörlüğünü İl Müdür Yardımcısı Senem Daştan’ın üstlendiği çalıştayda açılış konuşmasını Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kemal Gümrükçü yaptı. Daha sonra Vali Mustafa Eldivan, günün anlam ve önemine değinen konuşmasını gerçekleştirdi.

Yapılan konuşmaların ardından tüm katılımcılar ile birlikte ’ilimizde ailenin korunması ve güçlendirilmesi, sosyal sorunların tespiti, çözümü ve sosyal refahının artırılması’ konuları üzerinde bilgi alışverişi yapıldı. Yaklaşık 45 dakika süren karşılıklı konuşmalarda kurum temsilcileri kendi alanlarında Bayburt’ta karşılaştıkları sorunları dile getirdiler.

Toplantı salonunda yapılan programın ardından, öğlene kadar sürecek olan birinci oturumun yapılacağı alana geçildi. Birinci oturumda 5 kişiden oluşan 8’li gruplar ’Aile, Eşitlik ve Adalet / Aile Sosyal Kalkınma ve Refah’ konularında fikir alışverişi yapıp, sorunları belirleyerek, çözüm

önerilerinde bulundular.

Öğlenden sonra başlayan ikinci oturumda ’Aile, Hayat Boyu Gelişim ve Öğrenme / Aile, Çevre ve İklim / Aile, Teknoloji, Dijitalleşme / Aile Odaklı Sosyal Hizmetler’ konuları üzerinde fikir alışverişi yapılarak sorunlar belirlendi ve çözüm önerileri sunuldu.

Sona eren ikinci oturumun sonrasında görüşülen konuların değerlendirmeleri yapıldı. Değerlendirmelerin ardından Türkiye Yüzyılı vurgusuna destek olabilecek sloganı belirlemek için grup çalışması gerçekleşti. Her grup üç slogan ile katılım sağladı. Katılımcıların oy vermesinin ardından oy çokluğu ile belirlenen slogan ’En Büyük Ülküm Ülkemdir, Ülkem Ailemdir’ sloganı oldu.

Programın sonunda Bakanlığın hazırlamış olduğu katılım belgeleri İl Müdürü Kemal Gümrükçü tarafından katılımcılara takdim edildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kazanan dostluk olduÖnceki Haber

Kazanan dostluk oldu

Düzce İl Encümeni 22 maddeyi görüşerek karara bağladıSonraki Haber

Düzce İl Encümeni 22 maddeyi görüşerek k...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar