21 Eylül 2026, Pazartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Bayburtta 14 bin 319 öğrenci ‘Bayrak Sevgisi temasıyla ikinci döneme başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bayburtta 14 bin 319 öğrenci ‘Bayrak Sevgisi temasıyla ikinci döneme başladı
Abone ol
Bayburt’ta 14 Bin 319 öğrenci ‘bayrak Sevgisi’ Temasıyla Ikinci Döneme Başladı

2025-2026 eğitim öğretim yılı ikinci dönemi, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen ’Bayrak Sevgisi’ temasıyla Bayburt’ta da başladı. Sömestir tatilinin ardından kent genelinde 14 bin 319 öğrenci yeniden ders başı yaptı.

Uygulama çerçevesinde Bayburt’taki tüm okullar Türk bayraklarıyla donatılırken, öğrenciler ikinci dönemin ilk haftasında okula kırmızı-beyaz renkli kıyafetler ve bayraklarla geldi. Okullarda bayrağın tarihi, millî ve manevi değerine yönelik farkındalık çalışmaları yürütülmesi planlanıyor.

Bayrak sevgisi teması kapsamında öğrencilerin aktif katılımıyla resim, şiir, kompozisyon ve afiş çalışmaları yapılacak; sergiler ile çeşitli sanatsal ve kültürel etkinlikler düzenlenecek. Çalışmalarla öğrencilerde milli birlik bilincinin güçlendirilmesi hedefleniyor.

Öte yandan Bayburt’ta 2025-2026 eğitim öğretim yılı birinci döneminin tamamlanmasının ardından 14 bin 319 öğrenci yarıyıl tatiline girmişti. Tatilin sona ermesiyle birlikte öğrenciler, bayrak temalı etkinliklerle ikinci döneme başladı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İlgi odağı olan çift başlı ve 4 gözlü kuzu 1 gün yaşayabildi Önceki Haber

İlgi odağı olan çift başlı ve 4 gözlü ku...

Kaymakam Doğru yağış sonrası vatandaşların yanında Sonraki Haber

Kaymakam Doğru yağış sonrası vatandaşlar...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar