160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Batmanda vatandaşların mücadelesi yıkıma engel olamadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Batmanda vatandaşların mücadelesi yıkıma engel olamadı
Abone ol
Batman'da Haklarında Yıkım Kararı Verilen Hobi Bahçelerinin Yıkılmaması Için Her Türlü Yola Başvuran Hobi Bahçe Sahiplerinin Mücadelesi Yıkıma Engel Olamadı.

Batman’da haklarında yıkım kararı verilen hobi bahçelerinin yıkılmaması için her türlü yola başvuran hobi bahçe sahiplerinin mücadelesi yıkıma engel olamadı.

Yıkım ekipleri ile sahipler arasında gergin anlar yaşandı. Kimi aile fertleri üzerine benzin döküp kendini yakmak isteyerek yıkıma engel olmaya çalışırken, kimileri ise güvenlik kulübesini ateşe verdi.

Merkez Kösetarla ve Akça köyleri sınırları içerisinde kaçak yapıldığı gerekçesiyle haklarında yıkım kararı verilen lüks havuzlu tiny house ve hobi bahçeleri jandarma ve polis ekiplerinin TOMA’larla gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından İl Özel İdaresine ait iş makineleri ile yıkıldı. Hobi bahçeleri ve tiny house sahiplerinin engelleme çabaları sonuçsuz kaldı.

Site şeklinde yapılan hobi bahçeleri ve tiny houselerin duvarının yıkılmasının ardından yapıların çoğunun özel havuzlu olduğu görüldü.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Avrupalı veranda üreticisinin alüminyumu Türkiyeden gidiyor Önceki Haber

Avrupalı veranda üreticisinin alüminyumu...

Sultani ve Mevlana üzümlerinde hasat ve ihracat tarihleri açıklandı Sonraki Haber

Sultani ve Mevlana üzümlerinde hasat ve...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar