22 Eylül 2026, Salı
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Batmanda tekstil atölyesinde çıkan yangın söndürüldü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Batmanda tekstil atölyesinde çıkan yangın söndürüldü
Abone ol
Batman’ın Iluh Mahallesi Güneş Caddesi’nde Bulunan Bir Tekstil Atölyesinde çıkan Yangın, Itfaiye Ekiplerinin Zamanında Müdahalesiyle Söndürüldü.

Batman’da bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle söndürüldü.

Edinilen bilgilere göre, İluh Mahallesi Güneş Caddesi üzerindeki bir tekstil atölyesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İş yerinden yükselen dumanı fark eden çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Batman Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek alevlerin çevredeki iş yerlerine sıçramasını önledi. Yangın ekiplerin çalışması sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangında can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, iş yerinde maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cesaret ister dedi, Başkan Dutluluya destek verdi Önceki Haber

Cesaret ister dedi, Başkan Dutluluya des...

Silahlı kavgaya bakan polis, hem şahısları yakaladı hem de silahları ele geçirdi Sonraki Haber

Silahlı kavgaya bakan polis, hem şahısla...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar