160x600
26 Haziran, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Batmanda 40 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelik oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Batmanda 40 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelik oldu
Abone ol
Batman’da Bir Lisede Kantinden Döner Yiyen 40 öğrenci, Kısa Süre Sonra Fenalaşarak Hastaneye Kaldırıldı.

Batman’da bir okulda kantinden aldıkları döner yedikten sonra rahatsızlanan 40 öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Olay, akşam saatlerinde Batman merkezde bulunan bir lisede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, okul kantininden döner yiyen yaklaşık 40 öğrenci, bir süre sonra mide bulantısı ve baş dönmesi şikayetleriyle fenalaştı. Durumun fark edilmesi üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi.

Okula ulaşan sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. Ardından fenalaşan öğrenciler Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Hastanede tedavi altına alınan öğrencilerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili tahkikat başlatılırken, okul kantininde satılan ürünlerden numune alındığı belirtildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esentepe için 3üncü etap çalışmaları başladıÖnceki Haber

Esentepe için 3üncü etap çalışmaları baş...

AFADtan depremzedelere duyuruSonraki Haber

AFADtan depremzedelere duyuru

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar