160x600
24 Mayıs, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Başkan Erol, Feslek ve Gelenbe Mahalle sakinleri ile bir araya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Erol, Feslek ve Gelenbe Mahalle sakinleri ile bir araya geldi
Abone ol
Aydın'ın Buharkent Ilçesinde 'vatandaş Soruyor Başkan Cevaplıyor' Buluşmalarının Dördüncüsü Feslek Ve Gelenbe Mahalle Sakinlerinin Katılımıyla Gerçekleşti.

Aydın’ın Buharkent ilçesinde ’Vatandaş Soruyor Başkan Cevaplıyor’ buluşmalarının dördüncüsü Feslek ve Gelenbe Mahalle sakinlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Belediye hizmetlerinin halkla iş birliği içinde şekillenmesini sağlamak ve sorunlara yerinde, hızlı çözümler üretmek adına Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol tarafından başlatılan ve vatandaşla doğrudan iletişimi hedefleyen ’Vatandaş Soruyor Başkan Cevaplıyor’ programının dördüncüsü düzenlendi. Feslek ve Gelenbe Mahalle sakinlerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Başkan Erol mahalle halkıyla bir araya gelerek talepleri dinleyip, sorunlara birlikte çözüm aradı.

Başkan Erol konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, "Vatandaş Soruyor Başkan Cevaplıyor programında Feslek ve Gelenbe Mahallemizde hemşehrilerimizle buluştuk. Dertleştik, dinledik, yapılan hizmetlerimizi değerlendirdik ve gelecekteki projelerimizi konuştuk. Katılıp, görüş ve önerilerini sunan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Rabbim muhabbetimizi daim etsin" ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erzincan Toplu Sera Bölgesine 22 milyon 568 bin 400 TL değerinde yatırımÖnceki Haber

Erzincan Toplu Sera Bölgesine 22 milyon...

Dünyada ilk: Proje tamamlandığında dünyanın ilk geri dönüşüm pisti olacakSonraki Haber

Dünyada ilk: Proje tamamlandığında dünya...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar