160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Arin Gölünün çekilmesiyle liman kalıntıları ortaya çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Arin Gölünün çekilmesiyle liman kalıntıları ortaya çıktı
Abone ol
Bitlis’in Adilcevaz Ilçesi Sınırlarında Bulunan Ve ‘kuş Cenneti’ Olarak Bilinen Arin Gölü’nün çekilmesiyle Liman Kalıntıları Ortaya çıktı.

BİTLİS (İHA) – Bitlis’in Adilcevaz ilçesi sınırlarında bulunan ve ‘kuş cenneti’ olarak bilinen Arin Gölü’nün çekilmesiyle liman kalıntıları ortaya çıktı.

İklim değişikliği ve kuraklık nedeniyle giderek su seviyesi düşen Arin Gölü’nde liman kalıntısı ortaya çıktı. Onlarca kuş türüne ev sahipliği yapan ve doğasıyla ziyaretçilerini adeta mest eden Arin Gölü’ndeki su seviyesinin giderek düşmesi vatandaşları kara kara düşündürüyor.

Ünal Emen isimli vatandaş, Arin Gölü’nün kuş cenneti olduğunu belirterek, “Burada 200’e yakın kuş türü barınıyor. Ne yazık ki iklim değişikliği ve kuraklık nedeniyle gölümüz her geçen gün biraz daha küçülüyor. Suyun çekilmesiyle gölde liman kalıntısı da ortaya çıktı” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mossada çalışan ajanlar sağlık kontrolü için hastaneye götürüldüÖnceki Haber

Mossada çalışan ajanlar sağlık kontrolü...

Osmaniyede Narkogüç operasyonunda 3 kişi gözaltına alındıSonraki Haber

Osmaniyede Narkogüç operasyonunda 3 kişi...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar