Anne – Çocuk Ramazan Kandili Atölyesi Büyük İlgi Gördü

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Anne – Çocuk Ramazan Kandili Atölyesi büyük ilgi gördü.

Anne – Çocuk Ramazan Kandili Atölyesi Büyük İlgi Gördü
Haberler'de Abone Ol

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferini toplumun her kesimine taşımak amacıyla düzenlediği etkinlikler serisine bir yenisini ekledi.

Bu kapsamda anne ve çocukların birlikte keyifli zaman geçirebileceği “Anne – Çocuk Ramazan Kandili Yapım Atölyesi” düzenlendi.

Kadın, Aile ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen etkinlik, Gülsüm Hanım Gümüşer Sosyal Tesislerinde gerçekleşti.

Atölyede çocuklar, anneleriyle birlikte Ramazan kandili yapımını öğrenerek kendi tasarımlarını ortaya koydu.

Program boyunca çocuklar anneleriyle birlikte el emeği ürünler ortaya çıkarırken, Ramazan’ın geleneksel simgelerinden biri olan kandilleri hazırlamanın keyfini yaşadı.

Etkinlik, hem renkli görüntülere sahne oldu hem de çocukların el becerilerini geliştirmesine ve yeni arkadaşlıklar kurmasına olanak sağladı.

Büyükşehir Belediyesi’nin aileleriyle birlikte üretmenin mutluluğunu paylaştığı bu etkinlik, Ramazan ayının paylaşma ve birliktelik ruhunu güçlü şekilde hissettirdi.

Haber Merkezi
Haber Merkezi

Köşe Yazarı

Yorumlar 0

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

Henüz onaylanmış yorum bulunmuyor.